Concert

SoNoRo Conac, a IX-a ediție, 2021

 

Cea de-a IX-a ediție a turneului SoNoRo Conac se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2021, în locuri și clădiri cu un istoric remarcabil.

 Este un proiect inițiat de Asociația SoNoRo, cu sprijinul partenerului principal BRD – Groupe Société Générale, cu scopul de a intermedia contexte favorabile salvării unor monumente importante din patrimoniul românesc şi de a aduce în atenția publicului şi al autorităților remarcabile valori româneşti date uitării aducând muzica de cameră în zone de o mare însemnătate culturală. Ediție cu ediție, SoNoRo Conac  a pus pe harta emoțională a țării noastre peste 100 de clădiri de patrimoniu, unele dintre ele complet necunoscute publicului din țara noastră.

În anul 2019 Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”  Tecuci a avut deosebita onoare de a găzdui unul din frumoasele concerte din cadrul ediției a VII-a a turneului SoNoRo Conac.

Anul acesta, pe 14 iulie la ora 19, vă invităm în frumoasa grădină a conacului Chrissoveloni  (comuna Ghidigeni, jud. Galati), care a fost una dintre cele mai moderne construcții ale timpului său – unde familia regală a participat la cele mai frumoase petreceri ale timpului, pentru a audia, într-o atmosferă plăcută, un concert de muzică clasică susținut de artiștii: Alissa Marguliș – vioară, Răzvan Popovici – vioară, Cristiana Mihart – pian.  Accesul la concert este gratuit și se va face pe bază de invitație – nominal.

 

Rezervările se pot face la adresa rezervari@sonoro.ro  sau muzeultecuci@yahoo.com .

 

Muzeul de Istorie „Teodor Cincu”

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *