1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, vine cu zâmbete și veselie la Tecuci, cu surprize pentru copiii de toate vârstele. Casa de Cultură și Primăria Tecuci vă invită la ora 9.30 în Parcul „Regina Elisabeta”, iar la ora 18 în Centrul Civic al municipiului.

Joi, 1 iunie 2023, în Parcul „Regina Elisabeta” sunteți invitați de la ora 9.30 pentru momente de magie cu iluzionistul Gabriel d’Argento , concursuri și activități interactive. Aici veți întâlni personajele preferate din filmele lui Walt Disney, Pyc și Poc, Facepainting, Concurs Abracadabra.

De la ora 18, pe esplanada Casei de Cultură Tecuci va avea loc un concert dedicat copiilor, și nu numai, care va debuta cu talentații interpreți tecuceni. Pe scenă vor urca: Georgiana Panaitiu, Alexandra Zaharia, Claudiu Vișan, Raluca Alexe, Roxana Dănceanu, Andra Lazăr, Daria Șărban, Sara Mihai, Nikolas Ghiorghiu, Alesia Munteanu, Alin Brat.

Spectacolul va continua cu evoluția interpreților MC Ionuț Ungureanu, Mira și Sony Flame. Seara se va încheia cu îndrăgita interpretă Delia. 

Sunteți așteptați la o zi dedicată veseliei și distracției!